Bérczy-Sipos Orsolya

Alapító

Bérczy-Sipos OrsolyaBérczy-Sipos Orsolya vagyok a Huncutka Családi Bölcsőde üzemeltetője, melyet vállalkozásként vezetek. 1978-ban születtem Vácon, ahol egyben nevelkedtem is.

1996-ban érettségiztem a Váci Táncsics Mihály Mezőgazdasági szakközépiskola Áruforgalmazói szakán, majd elvégeztem egy Vámkezelő és Vámügyintézői iskolát.

Munkám folyamán Kereskedelmi vállalkozói végzettséget is szereztem, 2011-ben a Zsigmond Király Főiskolán kommunikáció szakon diplomáztam, 2017-ben elvégeztem a Családi Napközi működtetéséhez szükséges tanfolyamot.

Több mint 10 éve dolgozom a Telenor Magyarország Zrt-nél, jelenleg mint üzletvezető helyettes.

Két gyerekes család anyuka vagyok, van egy kislányom, aki 2015 január végén született és van egy kisfiam, aki 2016 júniusában.

A kislányom adta az óriási lendületet, kedvet és nem utolsó sorban az ötletet a bölcsőde létrehozásában 2017 tavaszán.

Maga a bölcsőde Budafok kertvárosi részében üzemel egy csendes, nyugodt utcában található családi házban, mely természetesen rendelkezik udvarral, ahol a gyerekek fáraszthatatlan energiájukat levezethetik a különböző kerti játékok segítségével.

Működési célomnak tűztem ki, hogy egy családias, barátságos, biztonságot nyújtó szeretetteljes légkörben, személyre szóló bánásmódban részesüljön minden gyermek!

A lelki egészség mellett a testi egészséget is fontosnak tartom, melyet egészséges ételekkel és a gyerekek nagy mozgásigényeinek kielégítésével kívánjuk megvalósítani.